Vozički za orodje

Vozički za orodje so zasnovani tako, da vam omogočajo, da imate orodje vedno pri roki in ga brez težav prevažate na katero koli delovno mesto. Vozički za orodje so mobilna alternativa stacionarnim omaricam. Ponujajo velik odlagalni prostor za shranjevanje različnega orodja in pripomočkov za delavnice. So idealna rešitev, da brez večjega napora prestavite delovno opremo po delavnici, obratu oziroma proizvodnji.

Vsak profesionalec si lahko glede na dimenzije, materiale in razdelitev notranjega prostora izbere voziček, ki najbolj ustreza njegovim potrebam. Vsi modeli, ki jih ponujamo, so izjemno funkcionalni in robustni. Z vozičkom za orodje lahko uporabnik orodje pospravi čisto in varno, a ga kljub temu vedno nosi s seboj in ima pri roki. V ponudbi imamo vozičke Unior, ki veljajo za ene bolj funkcionalnih in kvalitetnejših tako na domačem kot tudi svetovnem trgu. Vozički za orodje Unior se med seboj razlikujejo po velikosti, številu predalov, volumnu, nosilnosti, nekateri imajo dodatne izvlečne police in možnosti obešanja na kaveljčke in tako naprej.

Ponujamo vam vozičke za orodje, ki so prazni ali v kompletih z orodjem. Vozički z orodjem Unior sestavljajo raznovrstni kompleti, ki so rezultat nenehnega sodelovanja Unior-ja z lokalnimi profesionalnimi uporabniki orodja. Delavniški vozički za orodje so izdelani iz kovine in imajo običajno kolesa, s katerimi jih je mogoče premikati in potiskati. Voziček za orodje je torej sestavljen iz konstrukcije velikega števila predalov in koles za zagon. V predale lahko shranite orodje in komplete orodij, običajno za specializirane obrtnike.

Glavne prednosti vozička za orodje: ✔ prihranek časa pri delovnih procesih, saj lahko z vozički za orodje prevažamo večje število orodij hkrati in s tem prihranimo nepotrebno tekanje ✔ celotno orodje na dosegu roke, poleg tega pa vozički omogočajo boljši organizacijo in preglednost nad orodjem in s tem povečuje produktivnost ✔ orodje je zaščiteno pred zunanjimi vplivi, kot sta umazanija in vlaga ✔ vozički Unior se lahko zaklenejo in tako je vase orodje zaščiteno pred krajo ✔ voziček za orodje lahko uporabite kot dodaten predalnik za shranjevanje ali pa kot dodatno delovno površino na zgornjem pokrovu ✔ brez nagibanja zahvaljujoč posameznim izvlečnim omejevalnikom predalov ✔ zaščita robov za preprečevanje poškodb v primeru trčenja z ovirami ✔ ergonomski ročaji olajšajo rokovanje …

CENOVNI RAZPON

Pošlji povpraševanje