Kovčki in torbe za orodje

Kovčki in torbe za orodje se uporabljajo za shranjevanje in transport orodja. Torba za orodje je običajno narejene iz močnega platna, poliestra ali umetnega usnja. Unior torbe z orodjem imajo žepe na notranji in zunanji strani. Z odlično preglednostjo zagotavljajo urejeno in pregledno “mobilno delavnico” ter s tem hitrejše delo oziroma večjo učinkovitost mojstra. Uniorjeve torbe za orodje imajo trdno, ojačano dno.

Unior kovčki za orodje imajo robustno aluminijsko ohišje narejeno iz ABS materiala, odporno na udarce in z zaščito proti ostrim robovom. Imajo ročaje za prenašanje in zaklepni mehanizem notranjost kovčka za orodje pa lahko razdelimo z eno ali več pregradami. Ohišje kovčka za orodje zagotavlja maksimalno trdnost in varnost. V ponudbi imamo prazne kovčke za orodje, ali pa kovčke z že pripravljenimi kompleti orodja. Obstajata dve vrsti kovčkov za orodje, prvi, ki jih nosite z ergonomskim ročajem, in drugi, ki imajo kolesa in teleskopski ročaj. Uniorjevi kovčki za orodje vam olajšajo mobilnost pri delu, hkrati pa ščitijo orodje pred poškodbami med prenosom.

Torbe in kovčki za orodje se med seboj razlikujejo predvsem po dimenzijah, prostornini, številu žepov, možnosti obremenitve in dodatnih funkcijah.

CENOVNI RAZPON

Pošlji povpraševanje