Michelin

Michelin predstavlja popolno zbirko visokotlačnih čistilcev za domačo in profesionalno uporabo, opremljenih s funkcionalnimi in inovativnimi dodatki. Vsak model iz ponudbe zagotavlja kakovostno delovanje in zagotovljeno vzdržljivost, kar se popolnoma ujema z vsem znano Michelinovo zavezanostjo skrbi za vozila.

Stikalo POWER SWITCH

S stikalom POWER SWITCH je mogoče izbrati med načinoma LOW SPEED WASHING in HIGH SPEED WASHING. Tako sami uravnavate stopnjo jakosti visokotlačnega čistilnika in ga prilagodite lažjim ali bolj intenzivemu čiščenju. Na tak način znatno prihranite vodi in energijo (tudi do 30 %).

Revolucionarni pantentirani sistem DUAL TECH z dvema črpalkama

Visokotlačni čistilnik z Dual Tech sistemom ima dve črpalki, zato lahko prilagajamo njegovo zmogljivost, kar omogoča racionalno in ekološko uporabo.

V načinu 1 se aktivira lahkotno pranje, ki preprečuje nepotrebno trošenje vode in energije. Ta način je še posebej primeren za čiščenje koles, motorjev, avtomobilov, ograj, vrtnega pohištva in nadstreškov. Z izbiro načina 2 oz. hitrega čiščenja se zmogljivost visokotlačnega čistilca poveča še za 50 %.

Dvojni vodni tok določa večjo intenzivnost in razširjenost vodnega curka, kar omogoča doseganje dveh rezultatov: odlično čiščenje tudi najbolj trdovratne umazanije, kar prihrani čas in trud ter možnost hitrega pomivanja tudi velikih in visokih površin, saj curek doseže do 5 metrov višine. Ta način je priporočljivo izbrati, kadar je treba odstraniti madeže in globoke umazanije s kamnitih ali betonskih tal, opečnih oblog in sten ter gradbene opreme.

Glava Twin Nozzle

Twin Nozzle pomeni, da ima glava dvojno šobo, s čimer se podvoji pralna površina in posledično se skrajša čas pranja tudi do 70 %.

CENOVNI RAZPON

Pošlji povpraševanje