Orodje Unior – kvaliteta in veliko znižanje, pohitite z nakupom!

Dragi moški, pa tudi ženske, kolikokrat mesečno se sprašujete, zakaj nimate določenega orodja, ki bi vam v tistem trenutku prišel še posebej prav? Velikokrat? Tudi sam sem eden tistih, ki bi pogosto kaj potreboval, pa tega nima doma. V izogib tovrstnim situacijam sem iskal trgovino, preko katere bi kar najhitreje prišel do določenega orodja. In sem tudi našel – Proficenter, kje si bil vsa ta leta, ko sem želel hitro in poceni priti do orodja in zakaj te nisem našel prej?

Preverite AKCIJE

Proficenter je spletna trgovina, ki ponuja brezplačno dostavo ob nakupu nad 100 evrov, lasten servis za skoraj vse artikle in kar je najbolje, skoraj vse artikle, ki so v njihovi ponudbi, imajo tudi na zalogi, zato do njih res pridemo hitro in enostavno. Ker me osebno zelo navdušuje orodje Unior, bom v naslednjih vrsticah namenil nekaj besed prav slednjemu. V Proficentru namreč obstaja toliko njihovih artiklov, poleg tega pa jih je kar nekaj tudi v akciji – balzam za moje delovne roke!

Orodje Unior nam ponuja razne komplete orodja, večje ali manjše, s katerimi bomo zadovoljili kup naših potreb. Pri tem govorim o garniturah orodja, ki vsebujejo praktično vse, kar potrebujemo, garniturah nasadnih ključev, celo garniturah kolesarskega orodja in še marsičem. Ponudba je zares pestra, in kar je najbolje, v celoti je tudi znižana! Orodje Unior tako lahko dobimo po zares ugodni ceni, na primer celotno 94-delno garnituro dobimo kar 30% ceneje, za samo 99€. No, ceneje pa res ne gre!

orodje Unior

Proficenter ima v ponudbi tudi vozičke in omare za orodje Unior. Tovrstni vozički so namenjeni tistim, ki imate, tako kot jaz, orodje raztrešeno po celi delavnici in zato pogosto česa ne najdete. Vozički in omare so izdelani zelo kvalitetno, pa še lepo izgledajo in tu se šele popusti zares poznajo. Orodje Unior nam v Proficentru ponuja do 48% popusta, kar pomeni skoraj za polovico nižjo ceno. Samo en primer – voziček za orodje z vključenim 325-delnim kompletom orodja je v tem trenutku znižano za kar 47%, kar pomeni za 1.746€ nižjo ceno. Celoten komplet sedaj znaša samo 1.999€, za ta denar dobite praktično celoten profesionalni komplet, ki vključuje vse, kar svet orodja premore.

voziček orodje Unior

 V pestri ponudbi orodje Unior ponuja tudi avtomobilsko orodje – torej orodje za skuterje, pnevmatske raglje, vse ključe, ki sodijo zraven, poleg tega pa tudi pnevmatske vrtalnike in vijačnike. Naj omenim, da je pnevmatski vijačnik Unior trenutno znižan za celih 55% in stane samo 344,65€, kar je za tako profesionalno orodje zares poceni.

pnevmatski vijačnik Unior

Proficenter ima v svoji ponudbi tudi gradbeno orodje Unior – kotne in ravne cevne klešče ter škarje za betonsko železo. Oboje je profesionalno orodje, ene njihove klešče imam že lep čas doma in si upam zagotoviti, da so, glede na to, kako dobre so še vedno, zares kvalitetne.

Orodje Unior nudi tudi vse ostalo, kar ne sodi v zgoraj omenjene skupine, na primer zidarske sekače, kovčke za orodje in celo garderobno omaro, pa tudi zaščitna sredstva, ki ob delu zunaj pridejo še kako prav. Delovni čevlji, ki so sicer precej dragi, so v ponudbi Proficentra trenutno precej znižani, tako da jih lahko dobite že za 33€.

delovni čevlji Unior

Kot ste verjetno skozi celoten zapis že opazili, je orodje Unior v tem trenutku v celoti znižano! Razlog za to ni slaba kvaliteta, kot si morda nekateri mislite, pač pa čas, zima namreč ni ravno najboljša sezona za razna opravila in prav to botruje tako velikim znižanjem. Če kdaj, potem se v tem trenutku nakup v Proficentru zares izplača! Orodje Unior bo tako ali tako počakalo na sezono, medtem ko tako nizke cene zagotovo ne bodo. Preden ostali pokupijo vse, kar je na zalogi, se podvizajte tudi sami in si po najugodnejših cenah ta hip zagotovite orodje Unior, ki vam bo dolgo in dobro služilo. Pa še veselje bo delati z njim, pomislite kako bo šele vaša žena srečna, ko bo vse v hipu popravljeno in postorjeno!