BREZPLAČNO do izdelkov priznanih blagovnih znamk!

Nagradna igra je zaključena.

Spletna trgovina Proficenter.si podarja trem obiskovalcem spletne strani kvalitetne in uporabne izdelke priznanih blagovnih znamk.

Javno žrebanje je bilo opravljeno 28.07.2016 ob 13h v prostorih podjetja Gorec d.o.o., na Obrtniški ulici 22 v Trebnjem. Žreb je izbral tri nagrajence, ki so prejeli vsak svojo nagrado.

1. nagrado – Visokotlačni čistilec Hitachi je osvojila Jana Zakrajšek

 
2. nagrado – Garnitura natičnih ključev Stels je osvojil Bojan Rogelj

 
3. nagrado – Kotni brusilnik Hitachi je osvojil Robert Zorman

 

Vsem nagrajencem iskreno čestitamo, vsem sodelujočim pa se zahvaljujemo za sodelovanje!

 

Nagrade:

  1. Visokotlačni čistilec Hitachi

Čistilec moči 1.600W, izstopnega tlaka 130 barov in pretoka 6 l/min. Čistilec, ki ne sme manjkati v nobeni hiši, saj je primeren za pranje avtomobilov, dvorišč, orodja, …

Več podrobnosti o izdelku najdete tukaj.

  1. Garnitura natičnih ključev Stels

94 delni set profesionalnega orodja v kovčku, s katerim boste lahko postorili prav vsa vaša domača opravila. Z orodjem Stels bodo vaša opravila enostavnejša.

Več podrobnosti o izdelku najdete tukaj.

  1. Kotni brusilnik Hitachi

Kotni brusilnik je nepogrešljiv pripomoček vsakega domačega mojstra. Imejte ga vedno pri roki. Uporabljate ga lahko za rezanje in brušenje različnih materialov.

Več podrobnosti o izdelku najdete tukaj.

nagradna igra

Sodelujete lahko do vključno 27.07.2016. Žrebanje nagrajencev bo 28.07.2016 in bo zaradi kakršnih koli dvomov o korektnosti podeljevanja nagrad javno. Udeležijo se ga lahko vsi sodelujoči. Prisotnost na žrebu pa nikakor ni pogoj za osvojitev nagrade.