Makita akcija

Vrhunskih izdelki Makita za dom in profesionalne namene v akciji!

Poglejte si kratek video o uporabi orodja Makita malo drugače.

Na tržišču danes prav za vsak izdelek ali storitev obstaja ogromno število ponudnikov in proizvajalcev, od katerih so nekateri boljši, drugi pa slabši in profesionalna orodja ter orodja za domačo rabo na tem področju niso prav nobena izjema. Težava, ki se pogosto pojavi pri tovrstnih orodjih, je, da so ta orodja sicer cenovno dostopna, a jim manjka vzdržljivosti, lahko pa se zgodi ravno nasprotno, torej, da je izdelek sicer kakovosten, a je njegova cena znatno previsoka za povprečen žep. Orodje, ki ga proizvaja podjetje Makita, sodi v zlato sredino – je izjemno cenovno dostopno, njegova kvaliteta pa je ne glede na ceno vrhunska.

makita akcija

Makita AKCIJA orodja

Če se želite profesionalno ukvarjati s poslom, kjer so za opravljanje dela potrebna orodja, ali pa želite le preurediti svoj dom ali vrt, je spletna stran www.proficenter.si kraj, ker boste našli vse, kar potrebujete. V veliko veselje nam je, da lahko obiskovalcem spletne strani ponudimo najrazličnejše orodje, aparate, opremo in druge izdelke. V naši ponudbi so zgolj izdelki izredne kakovosti, kot jih, na primer, izdeluje podjetje Makita akcija, kakršne pogosto organiziramo, pa služi dodatnemu nižanju cen teh vrhunskih izdelkov.

Če torej iščete kakovostno, a cenovno dostopno orodje, s katerim boste svoje delo opravili hitro, enostavno in strokovno, je za vas prava rešitev prav orodje znamke Makita. Akcija na naši spletni strani vam za kratek čas omogoča, da si svoje Makita orodje zagotovite po izjemno nizkih cenah.

Vrtalnik MAKITA

vrtalnik-makitaPREVERI CENO

Set orodja MAKITA

set-orodja-makitaPREVERI CENO

 Vijačnik MAKITA

vijacnik-makitaPREVERI CENO

V naši spletni trgovini www.proficenter.si si lahko poleg ostalih izdelkov ogledate tudi pestro ponudbo orodij, ki jih proizvaja podjetje Makita akcija pa pomeni, da boste zdaj nekatere izmed teh izdelkov lahko kupili po veliko nižjih cenah kot prej. V akciji pa ni le ena vrsta izdelkov proizvajalca Makita akcija namreč velja tudi za znamko Maktec by Makita, ki prav tako vsebuje različne modele vijačnikov, nadrezkarjev, obličev, žag, brusilnikov in drugega.

Podjetje Makita, ki je v letu 2015 praznovalo stoto obletnico svojega obstoja in delovanja, tudi po stoletju še vedno izdeluje orodja, ki zaradi svojega brezhibnega delovanja in vrhunske kakovosti materialov, iz katerih so izdelana, sodijo v sam vrh. Orodja proizvajajo v mnogih evropskih državah, kot so Združeno Kraljestvo, Romunija, Nemčija in Brazilija ter v Združenih državah Amerike, preden začnejo s proizvodnjo posamezne linije orodij, pa potekajo posvetovanja na Japonskem. Vsa orodja znamke Makita tako odlikujeta japonska natančnost in strokovnost kot tudi izjemno dolga življenjska doba. Kljub vsem pozitivnim lastnostim, s katerimi se ponašajo orodja Makita, pa so cene posameznih izdelkov zelo ugodne.

Makitina orodja so izdelana s pomočjo tehnologij, ki posamezniku olajšajo uporabo orodja. Orodja se tako ponašajo z AVT protivibracijsko tehnologijo, ki preprečuje prenos vibracij z orodja na človeka in s tem tudi poškodbe, ki nastanejo, če orodje zdrsne in CXT tehnologijo oziroma hitrim polnjenjem 1,5 Ah litij-ionskega akumulatorja, ki traja le 22 minut, uporabljajo brezkrtačne motorje, ki preprečujejo segrevanje naprave, njihovi motorji so lahki in kompaktni, naprave pa so bolj odporne na vodo in na prah.

Poleg orodij za obdelavo lesa, poliranje in brušenje, pnevmatskih in akumulatorskih orodij, orodij za rušenje in vrtanje ter najrazličnejših vrtalnikov in mešalnikov lahko dobite v podjetju Makita tudi vrtalnike in mešalnike. V podjetju so tako na voljo orodja tako za profesionalno uporabo kot orodja za urejanje doma in obdelovanje vrta.

Brusilnik MAKITA

ekscentrični brusilnik MakitaPREVERI CENO

Krožna žaga MAKITA

krožna žaga MakitaPREVERI CENO

Nadrezkar MAKITA

nadrezkar MakitaPREVERI CENO

Od vseh izdelkov znamke Makita akcija velja za nekatera vrtalna kladiva, kot so vrtalno kladivo HR2610T Makita, vrtalno kladivo HR2810 Makita in vrtalno kladivo HR3200C Makita, žage za obrezovanje, vbodne žage, udarna vrtalna kladiva, verižne žage, vibracijski brusilniki, vijačniki, skobeljniki, kotne žage, brusilniki, rušilna kladiva, kosilnice, sesalniki, sekalna kladiva, nadrezkarji, multifunkcijska orodja, obliči, brusilniki, rezalnike, krožne žage, motorne žage in vrtalniki.

Izdelki, ki so v akciji, so poleg ostalih izdelkov znamke Makita najkakovostnejši na tržišču in so zelo enostavni za uporabo. Izdelki, ki jih uporabnik drži v rokah, na primer akumulatorski vijačnik DF030D Makita, imajo ročaje, prilagojene držanju, da med pogosto in dolgo uporabo ne pride do bolečin in poškodb, kot so na primer žulji.

Primer vrhunske kakovosti znamke je udarno vrtalno kladivo HR5211C Makita akcija velja tudi zanj, ki pri nizki porabi dosega izredno visoko moč posameznega udarca. Orodje v minuti naredi tudi do neverjetnih nekaj tisoč udarcev – število udarcev in vrtljajev lahko prilagodite svojim željam in potrebam.

Na svetu ni bolj vzdržljivih in bolj kakovostnih orodij, kot so orodja Makita akcija pa pomeni enkratno priložnost, da si svoje orodje, ki je že tako cenovno ugodno, zagotovite po najnižji ceni do sedaj. Za izdelke Makita akcija traja le kratek čas, zato pohitite z nakupom! Ne izpustite te odlične priložnosti.

makita akcija video